Traiteursdienst
Een PIVA chef opleiding ondersteunt ons “traiteurswerk”. Dagelijks bereiden we verse soep & een dagschotels. Wekelijks maken wij een nieuwe menu & deze kan je bekijken ons weekmenu.
Weekmenu
Onze weekmenu proberen wij samen te stellen met seizoensgebonden producten. Belangrijk is dat alles dagvers wordt bereid!
Gerechtenlijst
Voor gebeurtenissen, feesten & bijeenkomsten hebben wij enkele ideeën verzameld in een document dat regelmatig up to date wordt gehouden. In bijlage vind je de actuele lijst. Indien je zelf voorstellen hebt maken we hiervoor graag een prijsje.
Eindejaarsfolder
De feestdagen zijn een uitermate drukke periode. Elk jaar maken wij een nieuwe eindejaarsfolder. Kan ook inspiratie zijn gedurende het jaar.
Koud buffet
Onze koude buffetten worden steeds dagvers bereid & zijn ook seizoensgebonden (asperges op zijn Vlaams niet gans het jaar verkrijgbaar). In download vind je de meest recente uitvoering. Ook dit is volledig aanpas- & bespreekbaar.